Veel plezier gehad van mijn brommer rijbewijs

V

Veel plezier gehad van mijn brommer rijbewijs

Toen ik nog maar net kon lopen was ik al helemaal gek van motorsport. Mijn vader nam mij vaak mee naar het circuit en hier konden we ons ook dagen vermaken. Ook gingen we veel naar verschillende evenementen waar we konden kijken naar motorsport. Het was daarom ook niet gek dat ik snel mijn brommer rijbewijs wilde halen. Ik begon op mijn 12e jaar al te zeuren dat ik op een brommer wilde rijden en dat ik ook mee wilde doen aan races. Natuurlijk vond mijn moeder dit geen goed idee, omdat er veel ongelukken vallen tijdens deze races. Mijn vader had mij toen beloofd dat wanneer ik 16 werd, ik mijn brommer rijbewijs voor mijn verjaardag zou krijgen.

Blijdschap

Toen ik 16 werd kreeg ik inderdaad de kosten van een brommer rijbewijs cadeau. De volgende dag ben ik gelijk naar een rijschool gegaan en ik heb diezelfde week nog mijn rijbewijs behaald. Ik was op dat moment de gelukkigste persoon op aarde. Toen ik die dag thuiskwam met mijn roze pasje, stond daar al een brommer op mij te wachten. Het was een hele mooie zwarte Kawasaki. Ik reed snel weg en bleef de rest van de dag ook heerlijk op mijn net nieuwe brommer rijden. Pas toen het begon te schemeren ben ik richting huis gaan rijden.

Op naar de volgende

Nu jaren later kan ik er nog steeds van genieten om een dagje te gaan rijden op mijn geliefde brommer. Ik ben mijn ouders en de rijschool heel erg dankbaar dat zij het mogelijk hebben gemaakt dat ik mijn brommer rijbewijs heb kunnen halen. Momenteel ben ik ook bezig met het behalen van mijn motorrijbewijs. Dit duurt echter wat langer en vraagt om iets meer kennis. Maar ik ben ervan overtuigd dat ik hem binnenkort ga halen en dan ga ik de hele zomer lang heerlijk ervan genieten.