Binnen een week je scooter rijbewijs halen

B

Binnen een week je scooter rijbewijs halen

Door de jaren heen is er veel veranderd op de weg. Zo zijn er veel meer automobilisten bijgekomen, maar zijn ook de aantal scooters toegenomen. De jeugd gaat steeds sneller een scooter rijbewijs halen. Nu mag je pas je rijbewijs halen als je 16 bent, maar veel jongeren gaan ook gelijk aan de bak als ze deze leeftijd hebben behaald. Bij ons is het mogelijk om binnen één dag je scooter rijbewijs te behalen. Hiervoor heb je natuurlijk wel je theoriecertificaat in bezit hebben. Want zonder geldig certificaat kun je niet deelnemen aan het praktijkexamen.

Theorie cursus

Bij ons kun je een cursus volgen voor het behalen van je theorie. Tijdens deze cursus zal alle stof met je doorgenomen worden die in het examen wordt gevraagd. De cursus zal de hele dag duren, maar na deze dag zal je wel makkelijk door je examen heenkomen. De stof wordt klassikaal behandeld en je zal dus met meerdere tegelijk les krijgen. Na het behandelen van de stof, zal je de gelegenheid krijgen om verschillende proefexamens te maken. Tijdens de lessen kun je natuurlijk al je vragen stellen. Op het einde van de dag, wanneer je alle stof door en door kent, zal je het theorie-examen afleggen. Als je deze hebt gehaald gaan we over op het praktijk gedeelte van je scooter rijbewijs.

In een dag je praktijk leren en halen

De praktijk wordt ook in één dag behandeld. Allereerst zal je kennis gaan maken met de scooter. Je krijgt alles te weten over het voertuig en gaat er ook eerst mee oefenen, voordat je op de weg mag. Wanneer je jezelf wegwijs weet met de scooter ga je naar het praktijkgebied, waar je later die dag ook het examen gaat afleggen. Hier leer je hoe je je moet begeven in het verkeer en leer je alles wat je kan verwachten op het examen. Zo kan je bij onze verkeersschool al binnen een week je scooter rijbewijs halen.