Onderhoud van je gazon

O

Een mooie, groene grasmat willen we allemaal, maar hier moet je wel wat voor doen. Door het maaien van het gazon blijft er gras liggen die het gazon kan verstikken. Maar ook mossen en onkruid kunnen de overhand krijgen. Mos vormt zich graag op plekken waar vaak schaduw is en verdringt het gras snel. Het verwijderen van deze ongewenste gewassen in je gazon is een zwaar klusje. Zeker als je een behoorlijk oppervlakte aan gazon bezit, is een goede verticuteermachine geen overbodige luxe. Minimaal twee keer per jaar vraagt een mooi groen gazon om een verticuteerbeurt.

Verticuteermachines van Tielbürger

Het Duitse merk Tielbürger levert robuuste krachtpatsers met een lange levensduur. Zij hebben drie soorten verticuteermachines, geschikt voor particulieren met een ruim gazon tot verenigingen en bedrijven voor het onderhoud van golfterreinen en grote grasvelden. De machines zorgen ervoor dat de klus snel en vakkundig wordt geklaard. Ze beschikken over messen die de wortels van mossen en ander ongewenst gewas doorsnijden en de grond beluchten waardoor het gras weer toegang krijgt tot lucht, licht en water. De motoren van Tielbürger verticuteermachines zijn geschikt voor continu gebruik en zijn betrouwbaar. Ze zijn ook uitgerust met een uitwerpklep die ervoor zorgt dat harde voorwerpen zoals stenen niet weggeslingerd worden.

Het assortiment van Tielbürger

Donat van der Horst B.V. gevestigd in Loo is importeur van de Tielbürger parkmachines voor Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. Ze hebben een uitgebreid assortiment voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Naast verticuteermachines leveren zij veegmachines, werktuigen voor zitmaaiers, hakselaars en motormaaiers. Beschik je over een ATV, een quad of een Toro Titan, dan bieden zij slimme aanbouwwerktuigen om deze optimaal te benutten. Dit geldt ook voor tweewielige trekkers. Zij leveren uitsluitend aan vakhandelaren. Dealers van Tielbürger machines vind je door heel Nederland.