Dit is parkeerschade en zo komt het (meestal)

D

Schade aan je auto is sowieso iets wat je heel erg vermijd. Het is dan ook vaak iets waar je zelf niet heel veel aan kan doen. Dit geldt ook heel erg voor zo genaamde parkeerschade. Dit is schade waarvan je echt niet blij bent. Het ziet er namelijk niet mooi uit en je hebt er niks aan kunnen doen. Het wordt dan ook vaak veroorzaakt door mensen die niet helemaal voorzichtig zijn. Maar wat is deze schade dan, hoe komt het en wat doe je er aan? Dat lees je allemaal in dit artikel!

 

Dit is parkeerschade en zo komt het (meestal)

Parkeerschade is schade die veroorzaakt wordt door andere op een parkeerplaats. Stel je voor dat je geparkeerd staat bij een drukke supermarkt. Je parkeert je auto netjes en je gaat zelf boodschappen doen. Het kan echter zijn dat de mensen die naast je geparkeerd staan, dat zij niet zo voorzichtig zijn. Het kan overigens ook gewoon per ongeluk gebeuren. Maar het komt vaak voor dat mensen de deuren te hard open doen of deze uit hun handen waaien. Deze komt dan vervolgens tegen jouw auto aan. De schade die dan ontstaat is dan vaak ter grootte van een twee euro muntstuk en is vaak een deuk of een scheur. Ook al is deze schade niet enorm, toch is het opmerkelijk en is het storend. Gelukkig kan deze schade wel gemakkelijk hersteld worden.

 

Parkeerschade is gelukkig eenvoudig te herstellen

Gelukkig is deze schade wel goed te herstellen. De schade experts van dit bedrijf hebben namelijk een speciale techniek waarmee zij werken. Met deze techniek kunnen zij gemakkelijk de schade herstellen zonder dat zij overbodige dingen hoeven te doen. Denk hierbij aan het overspuiten van de lak van de auto. In veel gevallen gebeurt dit terwijl dit totaal niet nodig is. Dit kost dan weer wel veel tijd en geld. Door de speciale technieken die deze schade expert hanteert, hoeft dit niet meer.