Onbezorgd naar Tandartsenpraktijk Culemborg

O

Iedereen wil graag een gezond gebit, maar niet iedereen houdt ervan om naar de tandarts te gaan. Wil je graag onbezorgd naar een leuke tandartsenpraktijk waar je door een ervaren tandarts geholpen wordt? Dan ben je bij tandarts Culemborg aan het juiste adres. Wij combineren moderne behandelmethoden met persoonlijke aandacht. Dat is wat onze praktijk uniek maakt.

Een vakkundig team

Bij onze tandartsenpraktijk in Culemborg word je altijd vakkundig geholpen. Er zijn twee ervaren tandartsen, enkele preventie-assistentes en een mondhygiëniste. Voor alle vormen van mondzorg kun je dus bij ons terecht. Onze medewerkers volgen regelmatig bij- en nascholing, zodat we iedereen de beste mondzorg kunnen bieden. Verder werken we in onze praktijk volgens strikte hygiënerichtlijnen en verlenen we zorg op het hoogste niveau. Heb je vragen over je gebit of over bepaalde behandelwijzen? Ook dan kun je bij ons terecht. Ons team staat altijd voor je klaar.

Angst voor de tandarts?

Ben je al lange tijd niet meer naar de tandarts geweest en huiverig om weer te gaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en zullen er alles aan doen om je gerust te stellen. Daarbij vinden we het belangrijk om je te informeren over de behandeling. Voordat we iets doen geven we je duidelijk uitleg, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Voor kinderen hebben we zelfs een apart programma, de zogenaamde Gewoon Gaaf-methode. Hierbij laten we ze op een interactieve manier kennismaken met tandheelkunde en doen we alles om ze gerust te stellen. Onze speciaal ingerichte speelhoek helpt hier bij. Een prettige sfeer staat bij ons centraal, want iedereen moet met een fijn gevoel naar de Culemborg tandarts kunnen gaan.