Zorgverzekering 2016

Z

In Nederland is het verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. De overheid bepaalt ieder jaar opnieuw de inhoud van de verzekering. Als je op zoek bent naar een ervaren “no-nonsens” zorgverzekeraar, dan is Salland ZorgDirect iets voor jou. Salland ZorgDirect zorgt voor een aantrekkelijke zorgpremie en goede zorg in samenwerking met zorgaanbieders door heel Nederland.

Aanvullend verzekerd

Je kunt bij ons je basisverzekering afsluiten en deze eventueel uitbreiden met een aanvullende verzekering en een tandartsverzekering. Je bepaalt dus zelf wat er in je verzekeringspakket zit, zodat je verzekerd bent voor wat je nodig hebt. Je hebt de keuze uit vier aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. Als je al een basisverzekering voor dit jaar bij ons af hebt gesloten, kun je deze nog aanvullen met een losse tandartsverzekering voor een zeer aantrekkelijke prijs. Je kunt je aanvullende verzekering of tandartsverzekering altijd tussendoor verhogen als dit nodig mocht zijn. Je kunt dit eenvoudig zelf online regelen. Het duurt dan wel zes maanden voordat je recht hebt op vergoedingen vanuit deze aanvullende verzekering.

Zorgpremie verlagen

Bij Salland ZorgDirect doen we er al alles aan om je premie zo laag mogelijk te houden. Er is een aantal manieren om je premie nog verder te verlagen. Je kunt bijvoorbeeld profiteren van een collectieve zorgverzekering als jouw werkgever afspraken heeft gemaakt met Salland ZorgDirect. Deze collectiviteitsregeling zorgt voor een mooie korting op je premie. Een andere manier om je premie te verlagen is het kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Hoe hoger je eigen risico is, hoe lager je premie. Kijk voor meer informatie over het verlagen van je premie op de website, of neem contact met ons op. Wij helpen je graag bij het afsluiten van je zorgverzekering 2016 .