Meer dan goed verzekerd met ZorgDirect

M

Ben jij benieuwd of je in aanmerking komt voor een ooglidcorrectie vergoeding? Bij ZorgDirect krijg je snel duidelijkheid. Als basisvoorwaarde geldt dat je last hebt van een substantiële beperking van het gezichtsvermogen. Dit als gevolg van slappe of verlamde bovenoogleden. Of dit in jouw geval zo is, kun je laten vaststellen door een arts. Is het antwoord ‘ja’, dan is de volgende stap toestemming vragen aan je zorgverzekeraar. Voordat je je daadwerkelijk aanmeldt voor een ooglidcorrectie heb je dus twee zwart-op-wit-verklaringen nodig. De verwijzing van de huisarts/specialist en de toestemming van ZorgDirect. De behandeling bestaat vaak uit het verwijderen van het teveel aan huid. Je oogleden krijgen hun oorspronkelijke vorm terug en jij hebt weer prima zicht!

Verplichte basisverzekering

De Nederlandse overheid stelt vast wat er binnen de basisverzekering valt en wat niet. Deze lijst met chronische ziekten en aandoeningen wordt ieder jaar opnieuw opgesteld. Vaak biedt de basisverzekering een vergoeding voor fysiotherapie. Wie er precies recht op heeft, hangt van een aantal zaken af. Onder meer van je leeftijd en de aard van de klachten. Zodra de exacte voorwaarden voor het komend jaar bekend zijn, staan ze bij ons online. Mocht jij uiteindelijk niet in aanmerking komen voor een financiële compensatie dan biedt ZorgDirect uitkomst. Wij bieden een viertal aanvullende verzekeringen: Start, Extra, Plus en Top. Het is aan jou om dat ene pakket te kiezen dat het best bij je past. Bij ZorgDirect kun je dus zelf regelen dat je een aantal fysiotherapiebehandelingen vergoed krijgt.

ZorgDirect biedt meer dan alleen een goede zorgverzekering

Net als jij zit ZorgDirect niet stil. Naast een goede zorgverzekering kun je daarom rekenen op vele extra’s. Wat dacht je van minder stress en meer energie? Bekijk dan eens GRIP, de online coaching tool. Ontvang je liever tips over gezond blijven en bewegen? Bekijk dan onze blogs!