Waarom een outplacementbureau?

W

Ben je in een situatie terecht gekomen waar je niet helemaal zeker meer bent van je baan? Of gaat het bedrijf waarin je nu actief bent reorganiseren? Dan kan outplacement de oplossing voor jou zijn. In deze blog vertel ik je wat de voordelen zijn van het inschakelen van een outplacementbureau.

Kennis van de valkuilen

Wanneer je zo’n bureau inschakelt, weet je in ieder geval zeker dat zo’n bureau ook ervaring heeft met outplacement ondersteuning. In de meeste gevallen is het voor een werkgever of een werknemer iets eenmaligs. Ook weet zo’n bureau waar de valkuilen liggen. Valkuilen waar jij misschien wel helemaal niet over na had gedacht bij het zoeken naar een nieuwe baan. Ook is een outplacementbureau de ideale partij die kan bemiddelen tussen een werknemer en een werkgever. Dit bureau is namelijk objectief.

Weg met de onzekerheid!

Het is niet niets als je ontslagen wordt na zoveel jaar gewerkt te hebben bij een bedrijf. Eén van de outplacement diensten is om psychologische ondersteuning te bieden als dat nodig is. Veel mensen komen in een neerwaartse spiraal terecht als ze ontslagen worden en gaan aan zichzelf twijfelen. Van Ede & Partners is een outplacementbureau die een werknemer weer wat zekerheid geeft en begeleidt naar een nieuwe baan.

Hulp bij solliciteren

Het kan maar zo zijn dat een werknemer al heel lang niet meer heeft gesolliciteerd bij een bedrijf. Zo’n werknemer kan ook geholpen worden met sollicitatietraining. Met zo’n training krijg je te weten waar een sollicitatiebrief aan moet voldoen en hoe je jezelf het beste kunt presenteren tijdens een sollicitatiegesprek.

Op naar een nieuwe baan met een outplacementbureau!

Begeleiding nodig bij het vinden van een nieuwe baan? Schakel dan Van Ede & Partners in. Een partij waar jij terecht kunt voor onder andere outplacement Enschede en loopbaanbegeleiding.