Etherische olie en superfood ondersteunt

E

File:Doterra kit.jpg

Superfood en etherische olie

Superfood is weer in. Neem eigen verantwoording voor uw gezondheid met Superfood. Verse groenten en fruit in ruime porties. Gezonde eiwitten, koolhydraten en vetten. Ruim voldoende water drinken, voldoende bewegen, stress vermijden en rust nemen. Uw lichaam daarnaast ondersteunen met de helende werking van de plant waar uw lichaam profijt van heeft. Wij gebruiken de essentiële oliën van doTERRA. Deze hebben de kracht van moeder Aarde, zijn biologisch, puur en eerlijk. Op fairtrade basis verkregen en dierproefvrij.

superfood

superfood

Essentieel voor gezondheid

Puur natuurlijke supplementen toevoegen is tegenwoordig geen luxe meer voor uw gezondheid. De landbouwgrond is verarmd door het gebruik van kunstmest, door eenzijdig veelal gemanipuleerde producenten verbouwen op grote schaal. Het product wordt groter en oogt beter, de smaak en de voedingswaarden verminderen. Door de tussenkomst van de groothandel en het verblijf in de koeling is het traject van groenten en fruit verlengt en verliest zodoende nog meer vitaminen en mineralen. Wetenschappelijke onderzoeken wijzen uit dat b.v. één appel per dag vroeger voldoende was.  Nu heeft u 5 appels nodig om dezelfde waarden binnen te krijgen. Dit voorbeeld geeft aan hoe onze voeding verarmd is. Het is vrijwel onmogelijk om een dusdanige hoeveelheid groenten en fruit te eten om voldoende voedingstoffen binnen te krijgen.

essentiële olie

essentiële olie

Ondersteuning met olie en aromatherapie

Door deze langdurige tekorten worden veel mensen ziek. Het begint meestal met vermoeidheid, hoofdpijn en steeds meer klachten. Kunstmest, bestrijdingsmiddelen en luchtverontreiniging geven een ophoping van gifstoffen waar we ook ziek van worden. In de hedendaagse maatschappij werken mensen veelvuldig onder druk, ook wel stress genoemd. U kunt uw lichaam helpen ontgiften en ont stressen met natuurlijke producten, ontspanning, aroma therapie en bijvoorbeeld Aroma-Touch-Techniek massages. Beweging en voldoende water drinken mogen niet ontbreken.We adviseren de biologische oliën en supplementen van doTERRA. Met deze producten kunt u uw lichaam helpen ontgiften en ontspannen, uw immuunsysteem verbeteren, lichamelijke ongemakken verhelpen en eventueel gewichtsverlies ondersteunen.

Meer over aromatherapie: https://goo.gl/n7VJvT