Waarom een opleiding administratief medewerkster volgen?

W

Veel ZZP’ers of eenmanszaken hebben na verloop hetzelfde probleem. De zaken gaan goed en er is voldoende werk. Dit wordt meestal als zeer aangenaam ervaren totdat de financiële administratie erbij komt kijken. Vaak is het werken en uitvoeren van projecten het eerste. Het stukje administratie wat daarop volgt is vaak een stuk minder prettig en wordt dan vaak ook deels afgeraffeld.

De functie administratief medewerkster

Als administratief medewerker ben je multifunctioneel. Je bent inzetbaar bij vrijwel iedere branche en het werk wat je wilt doen bevalt andere vaak helemaal niet! Blink jij hier in uit en kun jij je onderscheiden door je harde werk, ervaring en zelfstandigheid dan heb je een grote kans om succesvol te zijn. Als administratief medewerker heb je veel taken. De ene taak omhelst meer verantwoordelijkheid dan de andere dus het is belangrijk om de juiste prioriteiten te stellen. Je bent bezig met zaken omtrent de post, emails en je weet waar ieder dossier zit in de dossierkast. Daarnaast heb je regelmatig contact via de telefoon met klanten of juist interne telefoontjes. De opleiding kun je volgen bij: www.fabiusopleidingen.nl/administratief-medewerker/ Zoals deze is ingericht is dit zeer breed waardoor je op vele vlakken inzetbaar bent. Je kunt er ook voor kiezen om een meer gespecificeerde opleiding te volgen.

Financieel administratief medewerkster

Sommige mensen blinken uit in het werken met cijfers. Voor anderen kan dit echter weer een drama vormen en is het een van de grootste ergernissen. Ben je nu wel goed met cijfers dan ben je misschien wel de aangewezen financieel administratief medewerkster. De opleiding gaat dieper in op financiële aspecten zoals crediteuren en debiteurenbeheer, dagelijkse boekhouding en het werken met excel sheets. Deze opleiding is vaak een vervolg op de algemene opleiding administratief medewerkster en houd dus ook in dat je dieper in zal gaan op de financiële stof. Het  opstellen van een balans, het berekenen van bepaalde kosten of zelfs de loonadministratie valt nu onder jou verantwoordelijkheid. De opleiding is te volgen in heel Nederland bij verscheidene aanbieders. Wil je hier online meer informatie over dan kun je kijken op: www.fabiusopleidingen.nl/financieel-administratief-medewerker/.