Glasvezelkabel kopen voor in huis

G

Het is één van de grootste ergernissen, traag internet. Telkens weer storing op de verbinding en elke keer weer de router resetten. Niet alleen in huis maar ook in het bedrijfsleven is dit vervelend. Er zit dus maar één ding op en dat is glasvezelkabel kopen.

 

Glasvezelkabel kopen voor in huis

Voor thuis is het natuurlijk ideaal om een goede internetverbinding te hebben. Zo kan je bijvoorbeeld goed online gamen en tegelijkertijd Netflix series streamen. Tot op de dag van vandaag zie je vaak dat de huidige coax en adsl kabels, niet genoeg bandbreedte hebben. Hierdoor komt het vaak voor dat het internet niet genoeg “ruimte”. Hierdoor kan niet alles voldoende internet krijgen om goed te functioneren. Glasvezel zorgt er voor dat de bandbreedte wordt vergroot en zo meer aan kan.

Glasvezelkabel kopen voor in het bedrijfsleven

Voor in huis is het voornamelijk een luxe om super goed internet te hebben. Daarentegen is het in het bedrijfsleven bijna een must. Het is namelijk belangrijk dat er genoeg bandbreedte is om bijvoorbeeld back-ups te doen. Deze back-ups draaien dan continue en zorgen er voor dat de bandbreedte minder wordt. Hierdoor worden de computers van de werknemers trager en zorgt dit voor irritatie. Uiteindelijk zorgt dit er ook voor dat de efficiëntie van de mensen omlaag gaat. Bedrijven die heftig vertrouwen op het internet zullen hier voornamelijk last van hebben. Door elke keer te wachten op internet gaat alles langzamer.

Glasvezel is veiliger als het komt op bedrijfsgegevens

Het klinkt raar maar niets is minder waar. De oude, koperen kabels, kunnen afgetapt worden. Hierdoor kunnen vertrouwelijke persoonsgegevens gestolen worden. Niet alleen persoonsgegevens kunnen gestolen worden, maar ook gegevens van het bedrijf. Glasvezelkabel kan niet afgetapt worden. Doordat de kabel vrij kwetsbaar is, zal de kabel meteen stoppen met werken wanneer deze wordt aangetast.