Waar zijn pigtails nou eigenlijk goed voor

W

Waar zijn pigtails nou eigenlijk goed voor

Ik denk dat de meeste mensen niet eens weten waar ik het over heb als ik het woord pigtails noem. Dat is ook niet erg want ik ga het hieronder proberen uit te leggen. Het is voor mij ook een lastig begrip, maar na een kleine verdieping in het onderwerp kwam ik toch als snel achter een juiste omschrijving van pigtails.

Waar heeft het mee te maken?

Als je niet weet waar het woord mee te maken heeft, dan kom je er ook nooit achter. Het heeft namelijk te maken met internet, de snelheid ervan en de stabiliteit ervan. Iedereen zou wel een snellere en betere internetverbinding willen hebben.

Wat doet het precies?

De tweede vraag, wat doen pigtails nu eigenlijk. Het zorgt ervoor dat de glasvezelverbinding die in het gebouw is aangelegd. Glasvezel op zich is al een snelle verbinding. Sneller dan de oude internetkabel die er een aantal jaar geleden nog hing. Pigtails zijn eigenlijk soort vebindingskabels die het internet vanuit het kastje, door de glasvezelkabels naar jouw laptop of PC sturen. Door het gebruik van deze combinatie met glasvezel ontstaat er een ijzersterke verbinding die geen storingen kan krijgen. Doordat er geen storingen kunnen ontstaan wordt de verbinding ook een stuk stabieler.

Waar is het te koop

Pigtails zijn op een aantal plekken te koop. Natuurlijk kun je kiezen om dit via internet te bestellen. Er zijn verschillende prijsklassen te vinden op het internet. Een goedkopere optie is naar de bouwmarkt gaan. Daar kun je ook verschillende soorten vinden. Deze zijn over het algemeen wat goedkoper, maar dat ga je op den duur wel merken aan de kwaliteit.

Het beste is om naar een specialist te gaan. Daar betaal je misschien wel iets meer, maar dan heb je de beste kwaliteit die jaren mee kan gaan. Kijk eens voor alle informatie op de website, mocht je dan nog vragen hebben, dan kun je altijd nog telefonisch contact opnemen of gewoon langsgaan.