Kantoorunit kopen?

K

Ooit op de bouw geweest? Dan heeft u ze vast wel eens gezien. De grote zeecontainers die ingericht zijn als een kantoor. Niet de kleine hutjes die ook wel in de volksmond ‘’keet’’ wordt genoemd. Maar de grote units waar meestal de aannemers zitten om alles te regelen. Deze units zijn een goed en stevig alternatief wanneer u tijdelijk op zoek bent naar een ‘verblijf’. Bijvoorbeeld dat er een verbouwing of renovatie is op kantoor. Dan is een kantoorunit toch een makkelijk alternatief zodat er toch nog gewerkt kan worden.

Aandachtspunten voor het kopen van een kantoorunit

Wanneer u overweegt een kantoorunit te kopen, dan is het verstandig om op bepaalde punten te letten. Er is namelijk een groot verschil in kwaliteit. Dit valt natuurlijk ook te merken in de prijs. Maar de kwaliteit is een aspect waar u op moet letten. Verdiep uzelf in de materialen etc. vooraf dat u naar een verkooppunt gaat. Nog een belangrijk punt is de efficiëntie van deze units. Zijn de units zo ontworpen zo makkelijk te produceren zijn. Goed samen te voegen zijn en makkelijk in onderhoud.

Daarnaast is het verstandig om eens te kijken of deze units ook recyclebaar zijn. Mocht u deze na een geringe tijd weg willen doen.

Voor wie zijn kantoorunits geschikt?

Kantoorunits zijn voor iedereen geschikt die een ruimte nodig heeft. Dit kan voor een bestaande ondernemer zijn die wil uitbreiden. Of misschien een renovatie bij het huidige pand ondergaat.

Maar een startende ondernemer is natuurlijk ook een doelgroep waarbij dit erg interessant kan zijn.

Startende ondernemers hebben vaak een budget waar zij rekening mee moeten houden. Het is niet handig om meteen met flinke onkosten te starten. Hierbij kan een kantoorunit kopeneen oplossingen bieden. De kosten zijn relatief minder dan een kantoorpand huren waardoor het toch interessant wordt voor startende ondernemers!