Fleur jouw evenement op met Barista huren utrecht

F

Een barista huren Utrecht, voor de opening van een bedrijf, personeelsfeest, beurs of verjaardagsfeest? Wat een goed idee! Een barista inhuren bied je veel voordelen.

Barista huren Utrecht

Organiseer je een speciaal event? Bestaat het bedrijf waar je werkt 12,5 jaar of zijn er mensen 25 jaar in dienst? Of vier je zelf je verjaardag of die van je partner? Een goede gastvrouw/gastheer zorgt ervoor dat jouw gasten niks te kort komen. Met een barista kan je zelf op het feest aanwezig zijn, zonder dat je achter de schermen alles aan het regelen bent.

Een barista is van oorsprong een expert op het gebied van koffie. Tegenwoordig is een barista veel meer dan dat. Er zijn verschillende mogelijkheden waarvoor je een barista in kan huren.

Bars barista huren Utrecht

Bij dit bedrijf zijn er verschillende mogelijkheden. Kies uit één van de vier belevingen of combineer.

Koffie beleving

Van oudsher worden barista’s ingeschakeld om mensen van overheerlijke koffie te voorzien. Belangrijk is de kwaliteit van de koffiebonen. Deze dient zo hoog mogelijk te zijn, zodat de koffiedrinkers van het heerlijke aroma kunnen genieten. Van espresso tot latte-art, een barista is van alle markten thuis.

Thee beleving

Een kopje thee saai? Natuurlijk niet. De barista’s fleuren jouw tea-party helemaal op! Van vers gemaakte iced-tea, tot geurige verse theebladeren. Ook zijn de barista’s expert op het gebied van thee cocktails maken. Deze zijn mogelijk met of zonder alcohol.

Smoothie beleving

Groene sapjes, verrassende smaakcombinaties. Smoothies zijn weer helemaal hip! Prikkel je zintuigen met smaken die je zelf niet voor ogen had gehouden.

Frozen yoghurt beleving

Frozen yoghurt, de gezondere variant op ijs. De yoghurt is caloriearm, wat voor veel mensen tegenwoordig belangrijk is. Kies uit verschillende toppings als vers fruit en zoetigheden om je yoghurt op te vrolijken.

Wil je meer informatie over een barista huren Utrecht? Neem contact op voor meer informatie.