Ervaring in de zorg? Help mee en word vrijwilliger

E

De wintermaanden staan voor de deur evenals de feestdagen en andere gezellige activiteiten. Voor sommigen kan dit vanzelfsprekend zijn dat er dan met vele en familie feest wordt gevierd.

Ervaring in de zorg? Help mee en word vrijwilliger!

Helaas kan niet iedereen genieten van een dagje uit of onbezorgd op vakantie in deze dagen. Juist voor deze mensen waaronder ouderen en mensen met een beperking, die zorg nodig hebben staan wij klaar.

Nu is er een bureau genaamd het Vakantiebureau wie ervoor zorgt dat ook deze mensen onbezorgd kunnen genieten van een vakantie. Op de diversen locaties worden er regelmatig uitjes en zorgvakanties georganiseerd. 

Zorgvakanties

Nu is er een grote vraag vanuit ouderen en mensen met een beperking om gezellig uitjes te maken en even niet alleen te hoeven zijn. Met een team staan ze graag klaar om het de vakantiegasten op de diverse locaties het enorm naar hun zin te maken. Het enige is dat er voor het realiseren van deze uitjes en senioren vakanties, wel de nodige zorg met zich mee brengt.

Zorgvrijwilliger worden?

Heeft u ervaring in de zorg en staat u graag voor anderen klaar? Wij zoeken iemand met zorg ervaring of een zorg achtergrond die graag zou willen meehelpen als zorgvrijwilliger.

Zeker in deze dagen is alle hulp welkom om samen een onvergetelijke dag te maken.

Vakanties met aandacht | Het Vakantiebureau

Jarenlang ervaring in het verzorgen van zorgvakanties en seniorenvakanties. Zorg met aandacht dat is waar het Vakantiebureau voor staat! Benieuwd geworden? Op zoek naar informatie of wilt u zich graag aanmelden als zorgvrijwilliger?

Bekijkt u gerust de website of neem contact op.