Is backoffice dienstverlening iets voor jou?

I

Veel uitzendbureaus maken gebruik van backoffice dienstverlening door hun geplaatste flexwerkers bij een payrollbedrijf onder te brengen. Het payrollbedrijf neemt dan de gehele afhandeling, verloning, facturatie, debiteuren financiering en beheer uit handen. Dit houdt ook in dat het payrollbedrijf de juridisch werkgever van de flexwerkers wordt en de bijbehorende werkgeversrisico’s van het uitzendbureau overneemt.

De voordelen van backoffice dienstverlening

Wanneer je voor backoffice dienstverlening kiest, zul je merken dat het vele voordelen met zich meebrengt. Doordat alle administratieve werkzaamheden en het bijhouden van actuele wet- en regelgeving wordt uitbesteedt, heb je zelf meer tijd om te doen waar je echt goed in bent. Daarnaast zorgt een payrollbedrijf ook voor: transparantie over de arbeidsvoorwaarden, rechten en plichten; correcte en stipte uitbetaling informatie over cao en pensioen; begeleiding bij ziekte en arbeidsongeschiktheid; facilitering bij scholing en ontwikkeling (in overleg)

Kosten backoffice dienstverlening

Wanneer een payrollbedrijf de backoffice voor je uit handen neemt, weet je altijd van te voren wat een werknemer per uur gaat kosten. De meeste payroll bedrijven baseren hun tarieven voor backoffice dienstverlening op basis van het bruto uurloon van een flexwerker en de functie, ATV dagen, pensioenvorm en het soort arbeidsovereenkomst. Dit is een all-in tarief, zodat je achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. Daarnaast betaal je alleen voor de gewerkte uren en heb je geen extra kosten bij ziekte, feestdagen, bijzonder verlof of vakantie van de flexwerker.

Backoffice uitbesteden?

Ben jij ook zo klaar met de administratieve rompslomp en droom je over de vele voordelen van backoffice dienstverlening? Kies dan voor een betrouwbare partner als Payroll Backoffice. Payroll Backoffice is gespecialiseerd in juridische en organisatorische systemen binnen organisaties, waarmee ze jouw bedrijf nog beter kunnen laten werken. Benieuwd wat zij voor je kunnen betekenen? Kijk dan eens op www.payrollbackoffice.nl.