Energiek: dé zorgverzekering voor vrouwen

E

Je carrière en gezin zijn belangrijk. Maar ook je gezondheid speelt natuurlijk een grote rol in je leven. En dan heb je wel een zorgverzekeraar nodig die je begrijpt. Die zorgverzekeraar is Energiek. Wij weten wat vrouwen nodig hebben en dat merk je meteen!

Verzekerd voor elk moment van je leven
Bij Energiek helpen we vrouwen op elk moment van hun leven. Bijvoorbeeld een vergoeding voor kinderopvang bij ziekenhuisopname van jezelf of een vergoeding voor anticonceptie. En wat dacht je van vergoeding voor alternatieve geneeswijzen of voor een Mammaprint bij borstkanker? Daar heeft iedere vrouw wat aan.

Kies je aanvullende verzekering
Met een verzekering van Energiek ben je in goede handen. Wij werken namelijk samen met partijen die zich bezig houden met specifieke zorg voor vrouwen, zoals het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis. Dit geeft je pas echt een gerust gevoel. Als je kiest voor de Energiek basisverzekering dan ben je verzekerd voor de meest noodzakelijke zorg. Over de kosten voor je huisarts, het ziekenhuis en de meeste geneesmiddelen hoef je je geen zorgen meer te maken.

Vanuit de basisverzekering wordt je bril niet vergoed. Ook andere, belangrijke vergoedingen, zoals tandzorg of acupunctuur vallen hierbuiten.
Daarom bieden wij diverse aanvullende verzekeringen die helemaal op jouw leven zijn toegepast. Vul onze producten vergelijker in en je ziet al snel welke aanvullende verzekering het beste bij jouw leven past. Je kunt je zorgverzekering zelf samenstellen

Collectiviteitskorting op je zorgverzekering
Energiek werkt met aantrekkelijke premies. Maar met de collectiviteitskorting van je zorgverzekering wordt deze premie zelfs nóg lager. Heeft jouw sportclub of vereniging geen speciale collectiviteitskortingen geregeld? In dat geval kun je namelijk gratis lid worden van ‘Stichting Vrouw en Energiek’. Via deze stichting profiteer je van een korting van 8,5%. En dat is toch wel erg fijn!

Wil jij graag een zorgverzekering die rekening houdt met jouw leven? En wil je profiteren van een scherpe premie en goede extra’s? Meld je dan aan voor een verzekering bij Energiek. Want wij zijn er speciaal voor jou.