Robotmaaiers van McCulloch voor kleine en grote grasvelden

R

Lijkt je dat wel wat, lekker zitten in de tuin terwijl een robotmaaier voor jou het maaiwerk opknapt? Een robotmaaier van McCulloch is dan zeker iets voor jou. Deze slimme ROB’s maaien het gazon goed kort en zorgen er daarnaast voor dat het gras extra gevoed wordt. Het fijngemaakte gras wordt namelijk weer teruggegeven aan het gazon en dient als natuurlijke voedingsbron voor het grasveld. Alle robotmaaiers zijn voorzien van pincode en alarm, zodat je niet bang hoeft te zijn dat jouw maaier onopgemerkt verdwijnt.

ROB600 voor een klein grasveld

Als je een klein grasveld hebt, dan kun je het best kiezen voor de ROB R600 van McCulloch. Deze robotmaaier is goed wendbaar en kan een gazon onderhouden tot 600 m² met een hellingsgraad tot 20% procent. De R600 keert automatisch terug naar het basisstation als de robot merkt dat hij weer opgeladen moet worden. Omdat deze automatische grasmaaier zeer stil werkt is het ook mogelijk om het apparaat ’s nachts het maaiwerk te laten verrichten. De robotmaaier is weerbestendig en kan dus altijd maaien.

ROB800 voor middelgrote velden

De ROB R800 is ideaal wanneer je een grasveld tot 800 m² moet onderhouden. Dankzij de mulchtechniek wordt het gazon keer op keer gevoed en ben je gegarandeerd van een perfect en gezond grasveld. Deze ROB R800 kan hellingen tot 20% aan en is voorzien van pincode en alarm. Hierdoor is de robotmaaier goed beschermd tegen diefstal. Weer of geen weer, deze maaier gaat graag voor jou aan de slag.

ROB1000 voor een groot gazon

De ROB R1000 is uitermate geschikt voor grasvelden tot 1000 m². Ook deze robotmaaier kan tuinen en velden maaien met hellingen tot wel 25%. Net als de R600 en de R800 is deze robotmaaier weersbestendig en kan er dus altijd gemaaid worden, zelfs bij regen. Het enige dat je hoeft te doen is de maaitijden te programmeren en de robotmaaier regelt de rest. Zelfs ’s avonds laat en ’s nachts kun je deze robot aan het werk zetten. Wanneer de accu leeg raakt, dan zal de R1000 zelfstandig terugkeren naar het basisstation om zichzelf op te laden.