Tuinaanleg Utrecht wordt een groot succes

T

 

Aanstaande zomer willen wij onze hele tuin op laten knappen. We gaan voor een hele nieuwe Tuinaanleg Utrecht. Hiervoor waren wij op zoek naar een bedrijf dat een professionele en ook leuke tuin kan aanleggen. Wij zijn allebei erg stedelijk opgegroeid, maar wilden wel een tuin dat ook groen bevat. Hierom hebben wij gekozen voor Tuinaanleg Utrecht. Op de website van dit bedrijf zagen wij dat zij al vele soorten tuinen hebben aangelegd. Zowel compleet groen al compleet met stenen. Maar ook combinaties van deze twee. Veel tuinen zijn tegenwoordig half groen en half stedelijk. Als puntje op de ijsberg willen wij ook het een en ander van hout in onze tuin met een vijver.

 

Het ontwerp

In het portfolio van Tuinaanleg Utrecht hebben wij al deze verschillende tuinen gevonden en daarnaast waren deze tuinen ook netjes aangelegd. Wij hebben afgelopen week onze eerste gesprek gehad met dit bedrijf en wij zijn nu al helemaal tevreden en opgewonden erover. Tijdens het gesprek zat er een ontwerper erbij. Ons werd gevraagd om voorafgaand al goed na te denken over het soort tuin wat we wilden en hoe deze er ongeveer uit moest gaan zien. Voordat wij in gesprek gingen hadden we al op een rijtje waar de tuin aan moest voldoen. Hierdoor ging het gesprek gemakkelijk en snel. De ontwerper zetten onze wensen op een rijtje en maakte vervolgens op basis hiervan een realistische schets. In deze schets werd wel rekening gehouden met wat wel niet mogelijk was met onze tuin en deze schets werd dus verantwoord.

De aanleg

Over 2 maanden beginnen de hoveniers met onze Tuinaanleg Utrecht. Wij kijken er al helemaal naar uit, maar hebben er vertrouwen in dat het wel goed moet komen. Mede dankzij de ontwerper hebben wij al een beeld van hoe de tuin eruit komt te zien, maar toch denken wij dat onze verwachtingen zullen worden overtroffen met de Tuinaanleg Utrecht.