Bedrijfstuin

B

Een fraaie bedrijfstuin is een representatief visitekaartje die kan bijdragen aan de professionele uitstraling van uw pand. Deze tuin dient goed verzorgd te zijn om bij te dragen aan een goed imago. Bij ons beseffen we ons als geen ander dat een mooie tuin erg belangrijk is. Wij kunnen een tuin voor u ontwerpen, realiseren en aanleggen.

Ontwerp en advies voor een Bedrijfstuin bij u

Het ontwerpen van een mooie en geschikte bedrijfstuin is moeilijker dan u in eerste instantie zou denken. Er moet een balans gevonden worden tussen de wensen en behoeften van de opdrachtgever, de gebruiker en de klant. Een tuin ontwerpen die aan al deze vereisten voldoet is een ingewikkeld proces, en bij ons zijn we in dit proces gespecialiseerd. We zien iedere opdracht als een uitdaging waarmee we kunnen aantonen dat wij de beste keuze zijn. 

We werken samen met verschillende architecten en ontwerpers, en u krijgt van ons de keuze tussen diverse ontwerpen voor uw tuin. Op deze manier behoudt u te allen tijde de controle over uw eigen tuin. We gaan met u om de tafel en tijdens persoonlijke gesprekken trachten we al uw wensen en ideeën duidelijk in beeld te brengen. We beschikken over een groot meedenkend vermogen en ontwerpen geen tuin voordat absoluut duidelijk is wat u precies wilt.

Maakt u liever gebruik van uw eigen architect? Dat is bij ons geen probleem; we staan er altijd voor open om met andere architecten samen te werken.

Een bedrijf die dag en nacht voor u klaarstaat

Wij kunnen uw bedrijfstuin, naast ontwerpen, ook realiseren en aanleggen. Iedere stap die gezet wordt tijdens de aanschaf van een tuin wordt door ons tot in de puntjes verzorgd. Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd open voor een vrijblijvend gesprek waarin we u kunnen adviseren. We helpen u graag verder!