BSO De Bilt

B

Wanneer u op zoek bent naar een kinderopvang bij u in de buurt, bent u op het juiste adres bij BSO De Bilt. Wanneer kinderen een intense middag hebben meegemaakt, kunnen ze echt even tot rust komen bij ons op de buitenschoolse opvang. Dit doen we vaak onder het genot van een gezonde snack. Het is natuurlijk belangrijk dat kinderen na hun drukke schooldag even kunnen kletsen over wat ze gedaan hebben. Dit kunnen ze doen op verschillende manieren. Wanneer u uw kinderen naar de opvang stuurt, wilt u natuurlijk dat ze het er leuk vinden. Dat is bij ons al snel het geval. Kinderen hebben het echt naar hun zin en kunnen altijd terecht bij ons.

Buiten de BSO De Bilt

Wanneer er kinderen ook activiteiten naast de BSO De Bilt te doen hebben is het handig wanneer u ze niet hoeft te brengen naar deze opvang. Maar wanneer u op zoek bent naar een BSO die uw kinderen ook wegbrengt, zijn deze soms lastig te vinden. Wanneer uw kinderen iets moeten doen binnen het dorp waar de BSO zich bevind, dan is het geen probleem dat wij ze wegbrengen. Onze begeleiding is vaak goed en ruim ingepland, zodat er genoeg mensen over zijn om uw kinderen weg te brengen. Onze openingstijden zijn ook erg ruim en op die manier kan u altijd uw kinderen brengen bij ons. In de vakantie en op schooldagen zorgen wij graag voor uw kinderen. Dit doen we enkel met gediplomeerde mensen die veel ervaring hebben in de zorg van kinderen.

Wij zorgen voor uw kinderen

Wanneer u geen tijd heeft om voor u kinderen te zorgen, kunt u ze op laten vangen bij BSO De Bilt. Al vanaf een paar uur in de week zijn uw kinderen van harte welkom bij ons op de kinderopvang.