Vervoer over zee zonder zorgen

V

Wil jij je goederen ook laten vervoer over zee naar de populairste stad van heel Amerika? Dat kan nu met de diensten van vervoer over zee Rotterdam. Het is belangrijk dat je transporteur op een goede locatie zit, wanneer je je spullen professioneel wilt laten vervoeren. Met dit bedrijf heb je de mogelijkheid om je goederen naar meer dan 170 verschillende bestemmingen te laten vervoeren. Maar dat is nog lang niet alles. Wij zijn zelfs bereid om de goederen op te halen, als dit makkelijker is voor jou als klant. Voor deze service zal er even contact op moeten worden genomen met ons of je laat het weten door het in onze agenda te zetten. Dit is exclusief voor vaste klanten die minimaal 2 keer per maand gebruik maken van onze diensten.  Deze extra service is geheel kosteloos.

Vervoer over zee naar elke bestemming

Natuurlijk kan je de goederen ook bij ons langsbrengen en zullen we deze sorteren op de juiste bestemming. Hiervan krijg je vervolgens nog eens een bevestiging van, zodat je zeker weet dat de goederen naar het juiste adres worden verscheept. Het vervoer over zee nemen wij uitermate serieus en maken hierdoor minder fouten. Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk waar er ongetwijfeld een juiste bestemming voor u tussen zit.

Interesse?

Heeft u interesse in vervoer over zee voor uw goederen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers en vraag naar alle verschillende mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. Daarnaast kunt u ook zelf een kijkje nemen op onze website. Hier zal u alle verschillende diensten tegenkomen die wij verlenen in verband met vervoer over zee. Daarnaast kun je hier ook lezen over het bedrijf zelf en hoe deze in ontstaan. Hierdoor zie je gelijk dat wij al jarenlang in het vak zitten en hier veel kennis hebben opgedaan.