Expediteur Rotterdam met jarenlange ervaring

E

 

 

Rotterdam, de stad waar zoveel gebeurd dat het niet bij te houden is. En natuurlijk waar er van alles gebeurd in de mooie haven van deze stad. In de haven komen er per dag honderden schepen aan. En wat nu als je je bezighoudt in deze branche. Dan is het belangrijk dat je je op een goede locatie bevindt en dus in dit geval in de havens van Rotterdam. Dat is een van de redenen waarom je moet kiezen voor Expediteur Rotterdam. Niet alleen hebben wij kennis van ons vakgebied, wij maken het elke dag weer opnieuw mee en doen hiermee ook nieuwe informatie op die andere bedrijven niet hebben. Wij zijn een goede keuze als je je goederen verantwoord wilt vervoeren.

De voordelen van Expediteur Rotterdam

Expediteur Rotterdam heeft door de jaren heen veel connecties opgedaan en dit kan in jouw voordelen werken. Zo hebben wij meer dan 700 bestemming waar wij ervoor kunnen zorgen dat uw goederen heen worden verscheept. Maar dat niet alleen. Op al deze bestemmingen hebben wij ook onze eigen mensen lopen, zodat alles goed in de gaten kan worden gehouden en er geen verassingen zullen plaatsvinden. Maar, Expediteur Rotterdam is niet alleen actief in het vervoeren over zee ook kunnen wij de goederen via luchtvracht laten vervoeren.

Geen zorgen

Expediteur Rotterdam bestaat al 80 jaar en in deze jaren hebben wij veel veranderingen gezien en meegemaakt. Hierdoor hebben wij onder andere zo’n groot netwerk weten op te bouwen en zit er ongetwijfeld een transporteur tussen die past bij hetgeen wat jij vervoerd moet hebben. Daarnaast zorgen we ervoor dat het proces soepel verloopt en dat er niets vervelends gebeurd tijdens de reis. Heeft u een expediteur nodig? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers en vraag naar de mogelijkheden. Zij staan u graag te woord.