Planningsprogramma – effectiever de planning van uw personeel bijhouden!

P

Planningsprogramma – effectiever de planning van uw personeel bijhouden!

De planning maken en goed onderhouden is een tijdrovende taak. Veel bedrijven lopen tegen problemen aan als het aankomt op een waterdichte planning. Het is niet makkelijk, want alleen al als iemand ziek is, wordt het lastig om handmatig een beschikbaar iemand te vinden. Daarom kan het voor uw organisatie een oplossing zijn om een planningsprogramma te gebruiken. Met software voor uw planning wordt alles een stuk overzichtelijker en u kunt veel meer bijhouden en sneller bijstellen. Deze software hoeft namelijk maar een paar milliseconden na te denken om de fouten in een planning te vinden. Iets wat een tijdrovend proces flink inkort.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een planningsprogramma dat afgestemd is op uw organisatie? Dan is de planningssoftware de oplossing die u zoekt. Deze software is namelijk niet alleen ontwikkeld door programmeurs, maar juist samen met planners. Vrijwel alles en meer wat een planner behoeft vindt u hierin terug.

Het planningsprogramma

De software kent veel functionaliteiten die ervoor zorgen dat u sneller een planning ontwikkelen kan. In de basis kunt u de organisatiestructuur, de functies, NAW-gegevens, contactgegevens, kwalificaties, een arbeidsverhouding en uiteraard het dienstrooster van uw personeel hierin verwerken. Heel simpel, in het geval dat iemand ziek is kunt u gemakkelijk de contactgegevens van de potentiële vervanger erbij pakken!

Deze samenstelling van functionaliteiten maken het heel eenvoudig om de diensten van één of meerdere weken te ontwikkelen. Zo zijn er veel meer functionaliteiten die het u of uw planner makkelijker maken gaan.

Online

Voor uw planner gaat het meest ideale aan dit systeem zijn dat er geen software aan te pas komt. De software werkt namelijk vanuit de cloud, online dus. Dit betekend dat uw planning altijd en overal aanspreekbaar is vanaf welke laptop dan ook!

Contact

Bent u benieuwd naar wat voor uw organisatie de beste functionaliteiten zijn voor uw eigen planningsprogramma? Lees dan snel verder op de website of bel gerust even om te informeren!