Terug naar vakmannen zoals vroeger

T

Tegenwoordig is de werkdruk een stuk groter geworden dan dat het vroeger was. Dit werd mede veroorzaakt door dat de pensioensleeftijd afgelopen jaren maar is blijven stijgen. Tussen de jaren 2006 en 2018 is de pensioensleeftijd gestegen van gemiddeld 61 jaar naar 67 jaar. Dit zorgt ervoor dat mensen vergeleken vroeger minder snel voor fysieke arbeid kiezen. Werkzoekenden zijn bang dat ze niet in staat zijn om het fysieke arbeid vol te houden tot en met hun pensioen.

Innovatie

Waar we vroeger nog veel echte vakmannen kenden, is dit naarmate de jaren vorderde helaas afgenomen. Het fysieke arbeid is minder populair geworden wat niet langer nodig is. Men is blijven innoveren, ook voor de vakmannen zoals Tegelzetter, stukadoor, metselaar, stratenmaker zijn er oplossingen gekomen. Het is niet langer zo zwaar als dat het geweest is, waar men vroeger uren lang leunend op de knieën aan het werk was. Voor hen vond Fento dat het tijd was om dit probleem aan te pakken en zo kwamen ze met de oplossing. Kniebeschermers die alle beloftes waarmaken.

Voordelen

Fento kniebeschermers biedt de vakmannen vele voordelen om zo het werken weer wat aantrekkelijker te maken. Allereerst zorgt Fento voor de perfecte pasvorm voor optimaal comfort. Veel van de vakmannen maken tegenwoordig dan ook gebruik van de beschermers die Fento te bieden heeft. Ook is de binnenzijde van de beschermers ademend, waterdicht, duurzaam flexibel en slijtvast. Het grootste voordeel wat ze de vakmannen bieden is dat de kniebeschermers de druk op de knie en het onderbeen verdelen, op deze manier worden knie- en rugklachten voorkomen.

Opvullen tekort

Tot onze teleurstelling kampen we in Nederland momenteel met een tekort aan vakmannen. Producten zoals de Fento kniebeschermers moeten helpen om het voor studenten weer aantrekkelijk te maken om te kiezen voor een baan als stukadoor of stratenmaker zonder dat ze zich laten beïnvloeden door de fysieke arbeid en de keuze niet meer overwegen.