Kaart met videoboodschap die jouw marketing ondersteunt

K

In een wereld waarbij er meer wordt gekeken naar de mogelijkheden met betrekking tot online en steeds minder naar manieren om offline marketing beter in te zetten. Eerlijk gezegd vind ik dat best zonde, want juist op het gebied van offline is er veel te halen. In het bijzonder bedoel ik dan offline directe communicatie. Een echte indruk kun je natuurlijk perfect maken wanneer je iets tastbaars geeft aan je klant. Uit meerdere onderzoeken blijkt namelijk dat direct mailing en mailing an sich nog steeds één van de meest effectieve marketing methodes zijn. Direct offline marketing of mailing is natuurlijk ook erg leuk wanneer je jouw klanten wilt bedanken voor een fijne samenwerking tijdens het afgelopen jaar. Ik heb het natuurlijk niet over de bekende postcode loterij agenda die iedereen ondertussen wel kent. Ik heb het over een kaart met video erin.

Kaart met video

Een kaart met een videoboodschap is één van de beste manieren waarop je indruk kunt maken op je klanten. Een goede direct mail blijft veel langer plakken dan een gewoon mailtje. Dit komt doordat je er fysiek mee in contact moet komen om het te lezen. Wanneer andere marketeers roepen dat e-mail marketing niet dood is en nog steeds één van de meest effectieve vormen van marketing is, dan snap je misschien wel dat offline direct marketing nog veel sterker is.

Ook leuk voor de kerstdagen

Daarnaast is een normale kerstkaart wel heel erg normaal. Ik zou eens wat groter uitpakken en een kaart met videoboodschap of video brochure versturen. Ik weet zeker dat jouw kerstkaart dan een plaatsje voorop de schouw verdient.

Veel succes

Ik hoop dat je iets aan de tips uit deze blog hebt gehad en dat je in het nieuwe jaar eens nadenkt over een kaart met videoboodschap. Het is en blijft één van de leukste manieren om binnen te komen bij een zakenrelatie.