Helpende hand bij woning leegruimen

H

Hoe verdrietig het ook is, als een alleenstaande dierbare in uw omgeving overlijdt, dan blijven de nabestaanden achter met een huis vol met spullen. Er wordt vaak van u verwacht dat u binnen een bepaalde tijd de woning leeg ruimt en dit kan veel stress opleveren in deze toch al zware periode. Het is een zware klus en u heeft misschien geen idee waar u naartoe kunt met al die spullen. Daarom staat het team van Inboedel Opruimen.com voor u klaar. Wij scheppen orde in de chaos en nemen u al het werk uit handen. U kunt zich bezig houden met andere zaken die uw aandacht opeisen en wij zorgen ervoor dat de woning binnen de gestelde deadline wordt leeggeruimd.

Respectvol en professioneel

Ons team houdt er rekening mee dat u een lastige tijd doormaakt. Wij zullen altijd eerst naar het huis komen kijken voordat we beginnen met het inboedel afvoeren. Op die manier kunnen we zien wat er precies moet gebeuren en kunnen we een passende offerte voor u opstellen. Voordat we beginnen met de werkzaamheden krijgt u de tijd om spullen van emotionele waarde uit de woning te halen. Alle spullen zullen wij verpakken in neutrale dozen alvorens deze op te ruimen. Uit principe verkopen we spullen nooit door. Wel kunnen we bepaalde meubelen en andere huisraad een goede tweede bestemming geven als u dit prettig vindt.

Schakel Inboedel Opruimen.com in

Om wat voor soort woning het ook gaat, het team van Inboedel Opruimen.com kan voor u het koophuis leeg opleveren of het huurhuis bezemschoon opleveren. Wij leveren nooit half werk af en u kunt erop rekenen dat de woning direct klaar is om verkocht of verhuurd te worden. Twijfel niet om onze hulp in te schakelen en neem vandaag nog contact op.

Inboedel Opruimen.com werkgebied