Massey Ferguson onderdelen dagen

M

Binnenkort wordt de heuse Massey Ferguson onderdelen dag georganiseerd. Hier worden verschillende stands geplaatst, waar je deze onderdelen kunt aanschaffen of kijken wat er allemaal te koop is. Daarnaast zullen er ook landbouwvoertuigen worden getoond en worden er races gehouden tussen de verschillende modellen. Er wordt getest op snelheid en op de kracht van de modellen, maar natuurlijk wordt er ook even getest welke voertuig het snelste het werk kan doen wat er dagelijks moet gebeuren. Deze dag wordt georganiseerd in Vreedepiel. Hier is namelijk voldoende ruimte om de stands te plaatsen en om de races te houden. Wij verwachten een groot tal bezoekers, dus wees op tijd voor het parkeren of overweeg om met het openbaar vervoer te komen.

 

Andere dagen met andere merken

Wanneer u niet de mogelijkheid heeft om naar de Massey Ferguson onderdelen dag te komen, dan kunt u natuurlijk ook een van onze andere dagen bezoeken. Zo hebben wij ook dagen waar je alle verschillende merken bij elkaar ziet. U kunt op deze dagen gemakkelijk en snel de verschillen tussen de verschillende merken zien en bewonderen en de juiste keus voor u en uw werk maken. Voor meer informatie kunt u de site bezoeken hiervan. Daar vindt u de verschillende dagen die er in de planning staan en ook waar deze gehouden zullen worden met de datum en tijd erbij.

Bestellen of bezoeken

Wanneer u al weet welke Massey Ferguson onderdelen u nodig heeft, kunt u deze ook meteen bestellen in onze webshop of kunt u naar de winkel komen om hier de spullen uit te zoeken. Met het bestellen heeft u de Massey Ferguson onderdelen de volgende dag in huis. Daarnaast betaalt u niks extras voor het laten bezorgen van de artikelen. Ook kunnen de spullen bij u op het werk worden geleverd.