Hulp nodig bij huis leegruimen

H

Is er onlangs een alleenstaand familielid in uw omgeving overleden? Dan komen er waarschijnlijk veel dingen op u af die geregeld moeten worden. Daar komt nog eens bij dat de woning van deze persoon leeggeruimd dient te worden. Dit alles kan u als nabestaande veel stress opleveren. Daarom kan het erg prettig zijn om professionele hulp in te schakelen voor het leegruimen van de woning. Bij Inboedel Opruimen.com kunt u de juiste mensen vinden om u te helpen en u alle taken uit handen te nemen.

Volledig klaar voor verkoop of verhuur
Of het nu gaat om een koophuis, huurhuis, appartement, verzorgingsappartement of seniorenwoning, wij maken het huis leeg na overlijden en zorgen ervoor dat de inboedel en alle andere spullen worden afgevoerd. U kunt met een gerust hart alles aan ons over laten, zodat u zich op andere zaken kunt concentreren. Wij werken met een flexibel schema, waardoor wij er altijd voor kunnen zorgen dat het huis ruim binnen de gestelde deadline ontruimd is. Wij maken het huis volledig klaar om verkocht of verhuurd te worden.  Dit betekent dat wij het huis bezemschoon opleveren. Niet alleen de inboedel wordt opgeruimd, maar ook vloerbedekking, gordijnen en verlichting worden uit de woning verwijderd. Daarbij zullen wij waar nodig kleine reparaties uitvoeren.

Neem gerust contact op
Heeft u hulp nodig bij het huis leegruimen? Neem dan snel contact met ons op via onze contactpagina of telefonisch op nummer(06) 4242 0710. Wij komen graag eerst langs om te kunnen zien wat er precies gedaan moet worden. Op die manier kunnen wij ook een offerte op maat voor u opstellen. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. U zit dus nog nergens aan vast. Bent u benieuwd wat andere klanten van onze service vinden? Bekijk dan eens de referenties op onze website.