Met schoonmaakbedrijf Delft heb je nooit meer viezigheid

M

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat ook echt doet wat ze zeggen? Dan ben je bij Schoonmaakbedrijf Delft aan het juiste adres. Wij stellen vooraf een contract op waar alle werkzaamheden, in overleg, worden vermeld. Aan deze afspraken wordt natuurlijk gehouden, zodat beide partijen geen vervelende situaties zullen voorkomen. Schoonmaakbedrijf Delft zit gevestigd in de stad zelf, maar maakt ook schoon in de omgeving eromheen. Elke dag weer gaan onze medewerkers vol met enthousiasme en vriendelijkheid het pad op.  Onze medewerkers beschikken over de juisten kennis en nemen de juiste middelen mee. Ze zijn stuk voor stuk goed opgeleide medewerkers en krijgen nog steeds cursussen om de schoonmaaktechnieken te verbeteren.

Meer dan alleen schoonmaken

Bij Schoonmaakbedrijf Delft hanteren we absoluut geen standaardprocedure. Wij zijn er echt voor de klant. Dit betekent dat we de wensen van de klant centraal stellen en dat dit onze uitgangspunten zijn. Wij zorgen ervoor dat de klanten altijd tevreden zijn wanneer wij hier zijn gewenst. Want wat is er nu fijner dan een opgeruimd en schoon kantoor. Niet alleen is dit fijn voor jou en je collega’s, het is ook nog eens fijn voor de klanten die hier soms zelfs dagelijks over de vloer komen. Bij ons kun je terecht voor verschillende schoonmaakactiviteiten. Natuurlijk kunnen wij voor jou het gehele kantoor van de binnenkant reinigen, maar daarnaast zijn wij ook bevoegd om de glasbewassing en gevelreiniging te doen of voor de sanitaire voorzieningen. Bij ons kun je terecht voor alle activiteiten met betrekking tot schoonmaken.

Contact opnemen doe je zo

Schoonmaakbedrijf Delft is veel meer dan enkel een schoonmaakbedrijf. Wij zetten de klant geheel centraal en doen er alles aan om de klant tevreden te houden. Wij zijn tot het uiterste bereid voor de klant. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of vraag een offerte aan. Natuurlijk kun je ook contact op nemen met een van onze enthousiaste medewerkers.