Glasbewassing door specialisten

G

Ben je die vieze ruiten helemaal zat van je huis of pand helemaal zat? Dat hoeft nu niet meer! Neem ons dan nu in dienst. Wij zorgen ervoor dat je weer gemakkelijk door je ramen heen kunt kijken en dat je er helemaal niet meer aan hoeft te ergeren. Je kijkt overigens vaker door het raam heen dan dat je denkt. Daarom kunnen ze maar beter schoon zijn. Met onze techniek voor glasbewassing zit je goed gebakken. Wij zorgen ervoor dat de ramen van jouw woning of pand brandschoon zijn. Daarnaast zorgen we ook voor de onderdelen naast de ramen. We zijn overigens toch al bezig met de ramen, dus waarom zouden we de randen en dergelijke niet gelijk meenemen.

Klant is koning

Niet alleen is het fijn als je door de ramen heen kunt kijken en heeft ook nog andere voordelen. Een groot voordeel van schone ramen is dat de levensduur wordt verlengd, wanneer de ramen en kozijnen schoon zijn. Met glasbewassing nemen wij de ramen mee, maar ook de kozijnen, richels en randen. Ook kunnen wij voor jou de gevel reinigen als dit nodig is. Daarnaast hebben wij ook de juiste middelen en kennis om graffiti te verwijderen en doen we aan telescoop glasbewassing. Kortom, wil jij een totaalpakket als het gaat om glasbewassing? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Afspraken maken

Voorafgaand aan het schoonmaakproces kunnen we eerst even zitten om af te spreken wat er allemaal nodig is om de buitenkant van jouw huis of pand weer optimaal te maken. Daarna kunnen we een contract opstellen voor een bepaalde tijd, zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn. Hierin worden overigens ook alle zaken in opgesteld die zullen worden uitgevoerd door ons. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers en vraag naar de mogelijkheden van onze glasbewassing.