Eenmaal begonnen met Groupage, wil je niets anders meer

E

Sinds de oprichting van ons bedrijf zijn we bezig met het optimaliseren van onze diensten. Jaren geleden is onze huidige baas begonnen met Groupage. Dit bleek een enorm succes te zijn. Deze trend hebben wij verder weten uit te breiden tot waar het vandaag de dag is. De eerste lading die wij vervoerden naar de andere kant van de wereld was een succes. We konden in die lading enorm veel ruimte besparen. Dit werd door veel bedrijven goed ontvangen en zo werd deze trend doorgezet tot een geweldige hoogte. We bieden nog meer diensten aan naast deze trend. Alles op het gebied van vervoer, zodat wij uw favorieten logistieke partner kunnen worden.

Veel bestemmingen voor Groupage

Wij stoppen onze diensten niet binnen bepaalde mate. Onze Groupage diensten gaan via ons grote netwerk naar 170 havens die overal ter wereld gevestigd zijn. U kunt ons afvaartschema ook online bekijken. Bij ons kunt u ook kiezen om uw exportlading af te leveren in een loods en dan zorgen wij dat hij op locatie wordt opgehaald. Op die manier zijn we graag uw meewerkende partner. Maar naast meewerkend willen we ook graag met u meedenken. Zo hebt u altijd de beste aanbieders bij ons en houden we u graag op de hoogte van zendingen.

Een bijna natuurlijk proces

Groupage is bijna onze tweede natuur geworden. Door hier mee te starten zijn we de grondlegger geworden. We proberen de trend bij steeds meer bedrijven in te voeren om zo meer aandacht te krijgen voor deze geweldige strategie. We hebben inmiddels een vertrouwde relatie opgebouwd met de douane en andere instellingen. Een andere belangrijke pijler is transparantie als het gaat om vervoer. Dit is ook iets wat we van onze klanten vragen. Op die manier kunnen we dit weer verder doorvoeren. Wanneer u vragen heeft over onze werkwijze, kunt u terecht op onze website.