Cub Cadet robotmaaiers voor goed onderhouden gazons

Heb je ook zo een hekel aan het onderhouden van jouw grasveld? Een robotmaaier biedt dan echt uitkomst. Deze handige robot maait geheel zelfstandig moeiteloos het gras kort en gezond en zorgt er ook voor dat jij geen grasresten meer hoeft af te voeren. Cub Cadet heeft goede robotmaaiers ontwikkeld voor verschillende groottes grasvelden: de XR2-modellen voor kleinere tuinen en de XR3-modellen voor zeer grote gazons. Zo vind je altijd een geschikte robotmaaier voor jouw gazonafmeting.

XR2 voor kleinere gazons

De XR2-serie van Cub Cadet bestaat uit verschillende modellen met ieder hun eigen kwaliteit. De XR2 1000 maait een gazon van 1000 m², de XR2 1500 heeft een werkgebied van 1500 m² en de XR2 2000 heeft een bereik van 2000 m². Deze afmetingen gelden bij een vlak en makkelijk te maaien gebied. De Cub Cadet robotmaaiers kunnen hellingen tot 36 m² beklimmen, maar dat vraagt uiteraard meer capaciteit van de maaiers. De XR2 keert dankzij een regensensor automatisch terug naar het laadstation wanneer het regent en strooit de grasresten uit over het gazon, zodat het gras gezond blijft en continu wordt bemest. Omdat de messen buiten de wielen kunnen komen, worden ook de randen keurig bijgewerkt.

XR3 voor grote grasvelden

De XR3-modellen van Cub Cadet zijn ideaal wanneer grote grasvelden goed verzorgd moeten worden. Deze krachtpatsers kunnen grote gazons variërend van 3000 m² tot 5000 m² probleemloos onderhouden. In tegenstelling tot de XR2-modellen beschikken grasmaaiers uit de XR3-serie niet over één mes, maar zijn ze voorzien van twee messen. Deze messen kunnen zelfs kleine takjes en dennenappels verpulveren. Ook deze maaiers kunnen een hellingsgraad van 36% behappen en keren automatisch terug naar het basisstation wanneer het regent. Daarnaast werken alle modellen van Cub Cadet zeer stil zodat je ze ook ’s avonds laat of ’s nachts aan het werk kunt zetten.